Presentbox - Student

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Namn:
379.00 SEK
Lagerstatus: Beställningsvara
Fraktfritt vid order över 299:-

Beskrivning

Presentbox - Student

Den perfekta presentboxen till den som tar studenten! 

I en fin box i kraftig vit kartong ligger en liten vit studentnalle (12 cm) ett keramikhjärta med texten Grattis till studenten. Detta är din stora dag, du är värd att fira. Njut nu i fulla drag och låt din framtid spira. En studentmedalj i choklad, en liten studentmössa (3,5 cm) och en emaljmugg där du själv väljer vilket namn som ska stå. Skriv det i rutan intill. 

Då muggen trycks med eget namn är leveranstid på denna box något längre än normalt. Skickas från oss inom 2 till 4 vardagar, därefter följer transportörens leveranstid. 

Muggen har tryck på båda sidor, mäter 8 cm hög och rymmer ca 3 dl. Kan diskas i maskin i övre korgen, silverkanten kan mattas med tiden. Tryckt i Sverige. Muggen är handgjord, lätt och slittålig.

Medföljer ett kort med studentmotiv att skriva din hälsning på om du ska ge bort den, samt gult och blått snöre att slå om paketet. 

Boxen är kvadratisk med måtten 25 x 25 cm.

Vill du att vi skickar lådan du beställt till någon annan? Det går fint! Du behöver du välja kort eller swish som betalsätt då vi inte kan skicka beställningar med faktura till annan leverensadress. Skriv ett meddelande i rutan i kassan om vad du vill att det ska stå på kortet.

Blogga om

Specifikationer

Artnr: 1305-5
Lagerstatus: Beställningsvara

Omdöme

Lämna ett omdöme

ct7ukC
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Presentbox tema katt.
  Art nr. 1305-1
  149.00 SEK
 • Presentbox tema gaming.
  Art nr. 1305-4
  359.00 SEK
 • Presentbox tema enhörning.
  Art nr. 1305-2
  199.00 SEK
 • Presentbox tema panda.
  Art nr. 1305-3
  299.00 SEK