2018-03-26 00:00
Lina

Att ha ett Photobooth, ett fotobås, på festen blir ofta riktigt lyckat! Vara sig det är på bröllopsfesten eller födelsedagsfesten så är det en rolig aktivitet just då och samtidigt ett sätt att få en massa skoj bilder att titta på efteråt.

Det finns en mängd sätt att ställa i ordning sitt fotobås. Allt beroende på hur mycket tid du, har mycket du vill ordna och om det är gott om plats. Du kan enkelt göra ett litet hörn på festen där du placerar ett bord. Duka upp med roliga photobooth-tilbehör och instruktioner till gästerna. Du kan sätta upp en bakgrund som passar just din/er fest. Det kan vara en bild, ett tyg eller någon annan bakgrund som till exempel ett draperi eller en blomsterbackdrop.

      

  

Har du tid och möjlighet så kan du hänga upp vackra ramar för att få fina och roliga bilder. Leta på loppis eller kanske hemma på vinden efter gamla tavlor och ramar som inte används. Är du lite händig kan du snickra och måla ramar själv.

När det gäller tillbehör till fotobåset har vi flera olika kit att välja bland så du kan hitta ett som passar just ditt tema och din fest. Du hittar dem alla här.

Hur gör man då med kamera? Man kan välja att ställa fram engångskameror eller en polaroidkamera eller så kan man helt enkelt be sina vänner att använda sina mobilkameror. De flesta har säkert mobilen med sig och tar massor av roliga bilder. Oavsett om ni har ett fotobås eller inte kan det vara en god idé att be gäster dela med sig av sina bilder efteråt. Om man inte har anlitat en fotograf som även jobbar under hela festen går man ofta miste om en massa roliga bilder att njuta av länge efteråt. Ett sätt att få tillgång till gästernas bilder är att be dem samla dem under en och samma # (om man tycker det är ok att bilder från festen läggs ut i sociala medier förstås). Hos oss hittar ni flera olika skyltar för detta, med text både på svenska och engelska. Vår egen serie Minna har skyltarna i rosa eller grått och dem hittar du här.  

Lycka till med era fotobås och hoppas ni får glädjas av en massa härliga bilder!

//Lina

 

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
87hr
Kod från Captcha-bild:

https://landgoedcampingwesterwolde.nl/9148-2/ where to meet latino singles in kansas
2020-05-23 05:14:31
buildmyunion.com
https://touchedbyaloha.org/2019/12/31/18465/ looking for old men in the united kingdom
2020-05-23 00:41:43
lifelonglaborers.com
http://piveg.com/45865-2/ meet seniors for free http://www.cropcopter.co/4591-2/ truly free best senior singles online dating site
2020-05-18 22:40:29
footdocpreneur.com
Your style is so unique compared to other folks I've read stuff from.
Many thanks for posting when you've got the opportunity,
Guess I will just book mark this page.
2019-09-26 11:26:47
Have a look at my homepage :: Genie
En stor fördel når man anlitar proffs är att gästerna få sina fotoremsor direkt i handen.
Kolla till exempel på www.photo-booth.se - dom är specialiserad på bröllop och större events.
2018-11-04 14:43:10
Mona