2015-04-20 08:55
Lina

Äntligen måndag! Idag kör vi igång en tävling på vår Facebooksida. Där har du möjlighet att vinna ett kalaskit med roliga produkter från JaBaDaBaDos PARTY-serie. Vinnaren får välja mellan ett paket i blå, turkos och gröna färger eller ett i rött, rosa och lila.

Kalaspaketet innehåller: 8-pack papptallrikar och pappmuggar, servetter, sugrör, en duk, tårtljus, en minivimpel, serpentiner, ballonger, godispåsar och åtta stycken inbjudningskort. Du kan kika närmare på produkterna här http://www.linasgladjeyra.se/category.html/jabadabado-party-bla och här http://www.linasgladjeyra.se/category.html/jabadabado-party-rosa 
Det som ingår är det som nämns ovan!

Reglerna som gäller för denna tävling är att vem som helst över 18 år får delta. Man deltar genom att gilla vår tävlingsbild på Facebook och lämnar en kommentar där man bjuder på sitt bästa tips för ett lyckat barnkalas. Vinnaren kommer att presenteras på vår Facebooksida.Tävlingen avslutats nu på söndag 26 april kl. 20.00.

Tävlingen är varken sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook utan informationen lämnas till Linas glädjeyra, inte Facebook.

Lycka till!

//Lina

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
qVPspz
Kod från Captcha-bild: