2015-03-14 15:08
Lina

Linas Glädjeyra ligger i Timrå kommun och här anordnas Guldstegen, vilket är ett samarbete mellan Företagarna Timrå och Timrå kommun där företagare och innovatörer uppmärksammas. På hemsidan, www.guldstegen.se kan man läsa om vad den symboliserar:

Att vara företagare och entreprenör är att hitta sin egen väg. Sitt eget toppläge. Strävan är alltid uppåt och framåt - The sky is the limit. Toppen hägrar för de allra flesta, även om målet och vägen dit ser olika ut. Varje dag är ett steg på vägen. Varje företag/företagare har sin egen stege. En stege att hålla sig i. Att ta ett steg i sänder och känna att det bär. Att se till att den står stadigt. Att ibland vila ut på. Att klättra upp på för att blicka ut över omgivningen. Att lägga över en ravin för att ta sig över. Att klättra upp på och ta sig vidare.  

Tillsammans med kategorier som Årets företag och Årets innovatör finns bland annat Årets nyföretagare. I den kategorin är jag nominerad! Det känns otroligt roligt och spännande! Den 26 mars får vi veta vilka som vinner i alla kategorier. Fram till den 17 mars kan man rösta på sin favorit. Håll tummarna!

//Lina

                                
                                Foto från Guldstegens hemsida.

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
hALsw
Kod från Captcha-bild: