2015-04-01 11:57
Lina

I torsdags, den 26 mars, gick Guldstegen i Timrå av stapeln där jag var nominerad tillsammans med två andra företagare i kategorin Årets nyföretagare. Säger stort grattis till DromCon som tog hem stegen! 

Vi hade en väldigt rolig kväll med mingel och nätverkande, god mat, underhållning och många fina företagare på scenen som fick ta emot sin Guldstege. Företagsgalan höll till på Söråkers Folkets Hus vilket är en mycket inspirerande, folklig och mysig plats! Här anordnas olika evenemang och aktiviteter året runt för både vuxna och barn. 

Passar också på att önska alla besökare i webbutiken och bloggen Glad Påsk! Hoppas ni får en härlig helg med god mat, avkoppling och tid att umgås med nära och kära! Efter påsk laddar vi för alla kommande festligheter. Säsongen med många dop/namngivningar och bröllop närmar sig och jag gissar att många har pirr i magen inför våren och sommaren! 

Kika gärna runt i butiken och är det några bröllopsdekorationer eller något till andra festligheter du saknar hör gärna av dig via mail info@linasgladjeyra.se så ser vi om det är något vi kan ordna!

 

//Lina

                

                                             Bild från Duni. De gula servetterna i Dunilin och prickiga band finns hos oss.

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
znE5s
Kod från Captcha-bild: