2019-03-27 00:00
Lina

Är det dags att planera möhippa och fira den blivande bruden? Härligt! Då har ni en skoj dag framför er! Tidigare har möhippor kanske ofta gått ut på att genera och skoja med bruden men dagen kan vara så mycket mer än så. Tänk er att dagen verkligen är för henne, för er tillsammans, och gör något ni tror att hon verkligen uppskattar. Ingen vill ju att bruden ska känna sig obekväm.

Kanske vill hon allra helst ha en lugn och mysig dag med er vänner, en picknic på ett mysigt ställe eller bada badtunna. Kanske gillar hon fart och fläkt och en fysisk aktivitet passar bra. Även om en möhippa inte går ut på att göra bruden obekväm med pinsamma lekar kan det vara roligt att ge henne någon form av utmaning. Det kan vara att prova på en ny aktivitet, lösa uppgifter (som till slut leder till något pris), svara på roliga frågor om sin blivande eller om er vänskap.

Gillar hon att sjunga? Ordna en inspelning av en passande låt. Är hon en matälskare? Ordna med någon provsmakning (passa också med choklad, vin etc). Är träning en av hennes favoritaktiviteter (eller vill hon att det ska vara det)? Ordna med en gemensam bootcamp ute eller en annorlunda träningspass. Avsluta med hemmaspa eller ett par timmar på en relaxavdelning. Kanske vill hon prova på att binda blommor, köra en läcker bil, en vattenaktivitet eller måla akvarell. Ni känner er blivande brud bäst!

Glöm inte att föreviga dagen med massor av bilder! En uppskattad present, som gärna kan överlämnas på bröllopet, är ett fotoalbum eller en fotobok med minnen från möhippan.

Hos oss finns dekorationer, tillbehör till dukningen och accessoarer till möhippan. Välkommen in hit och titta och se vad som skulle passa er möhippa bäst!

Lycka till!

/Lina