2015-01-16 00:00
Lina

Här kommer en bild på mitt premiärfat! Turkos hör till favoritfärgen och jag hittade dessa fat på loppis. Stommen finns i webbutiken (beskrivning medföljer). 

Det du behöver utöver fat och stomme är en kakel- eller diamantborr (om du inte har så hittar du borrar under kategorin "Bygg egna kakfat"). Du behöver också en borrmaskin, skruvmejsel och maskeringstejp. Sedan är det bara att börja skapa!

Egengjorda kakfat kan passa lika fint på kalaset som tebjudningen men också till dopet eller bröllopsfesten! Leta porslin, eller välj en stomme, i ditt speciella färgtema så får du en fin och unik detalj till dukningen!

Mitt fat kommer också imorgon lördag att fyllas med godsaker då det ska stå som bjudfat vid vårt bord på Lyckliga Storgatans modeshow och mässa på Englaporten i Sundsvall. Bor/är du i trakterna och är intresserad av fest och mode kan jag varmt rekommendera ett besök! Mässan pågår mellan 14.00 och 18.00, två modevisningar kommer att hållas och flera lokala företag finns på plats. Fri entré! Mer information om evenemanget finns bland annat på Lyckliga Storgatans facebooksida.


Ha en trevlig helg!

Lina

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
w4kdms
Kod från Captcha-bild:

Snyggt! Ett sånt måste jag göra!
2015-01-22 14:32:31
En mässbesökare =)