2015-03-11 10:50
Lina

Utanför mitt fönster lyser solen och snön börjar försvinna allt mer. En härlig, om än slaskig, tid nu! Våren innebär för många som satt sitt bröllopsdatum i sommar också att bröllopsplaneringen är i full gång! Hur långt ni än kommit i planeringen så hoppas jag att ni njuter av det! Likväl som att själva bröllopsdagen blir en av de största dagarna i livet så ska vägen dit kännas rolig och positiv tycker jag.

Har ni börjat fundera över festen? Lokalen? Blir det inomhus eller utomhus? Har ni ett tema? Kanske går det i en viss färg eller mönster. Vi har bröllopsdekorationer som kan passa många teman och är det något ni saknar så hör gärna av er till oss! Kanske är det något vi kan hitta.

Just nu har vi kampanj på rosenblad och lyxiga organzapåsar. Rosenblad kan användas att dekorera såväl i kyrkan som i festlokalen. Själv spred vi ut dem under en organzalöpare på festbordet som en fin detalj. Temat var vinrött och silver så vi använde vinröda rosenblad som passade fint under den silverfärgade löparen och gav den mer effekt. 

                                                                                           

                                                                                                

Organzapåsar kan bli en uppskattad gåva till gästerna om den fylls med en liten chokladbit eller annan gåva. Kanske något ni gjort eller något som passar temat. Vi har dem i flera färger.                              


Hoppas ni hittar de bröllopsdekorationer som gör er glad till er stora dag!

/Lina

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
TGQ2Ep
Kod från Captcha-bild: