2016-10-05 00:00
Lina

Vi vet att många av våra kunder tycker att ballonger är ett måste på kalas och fest! Därför fortsätter vi bygga ut sortimentet av ballonger hela tiden då vi fullständigt håller med! Ballonger när man dekorerar gör så mycket och det finns mycket roligt att göra med dem! Allt från fina ballongbuketter av heliumfyllda ballonger till girlanger i taket. Följ ett kalastema, ett färgtema eller blanda hej vilt.

Populärt är också våra sifferballonger och bokstavsballonger! Vill man säga det med stora bokstäver och siffror passar de hela 1 meter höga ballongerna superbra. Vill man kanske stava ett eller flera namn eller något annat roligt är de mindre bokstäverna perfekt. De mäter 35 cm höga och fylls med luft. Man kan enkelt hänga upp dem på ett snöre och få en superrolig och personlig detalj på festen!

    Bild från vår monter på barnmässan Älskade ungar i Örebro där vi använde oss av mycket ballonger för att sätta färg!
Bokstavsballongerna fick hjälpa till att tala om vad man kan hitta hos oss!

Förutom vid födelsedagar då man kan skriva namnet på födelsedagsbarnet passar bokstavsballongerna fint till att stava parets namn på bröllopet eller till företagsnamnet på firmafesten! Ett annat tips till alla som går runt och funderar på ett frieri är att stava frågan med ballonger och hänga upp på ett fint ställe. Möjligheterna är oändliga!

Vilka ballonger gillar ni bäst?

//Lina

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
hpeAt
Kod från Captcha-bild: