Hem » Högtider & Säsong » Jul » Nissedörrar

Nissedörrar

Här kan du hitta olika modeller av Nissedörrar, Nissar och Nissor med tillbehör. Sätt upp en söt Nissedörr på en lämplig plats hemma och välkomna små tomtar! Att skapa en rolig plats för Nissen i miniatyr blir ett roligt projekt för hela familjen och en supersöt detalj i hemmet.

Med våra Nissar och Nissor från Elves behavin badly, kan ni hitta på mycket roligt bus och spännande uppdrag inför julen! Dessa är ca 30 cm och det finns massor av roliga tillbehör i deras storlek.

En väljer att använda bara Nissen och saker till dem medan andra vill ha både Nissedörr och dessa roliga Nissar. Nissedörrarna är mindre i storlek och tillbehören till dem är små / miniatyr. Att ha allt tillsammans behöver dock inte vara ett problem! Ja, Nissen är för stor för att gå in genom dörren men han är också magisk! Kanske bor just den här busiga Nissen inte innanför den här dörren, utan någon helt annanstans och dyker bara upp dag eller natt och hittar på bus! I Nissarnas värld är allt möjligt! Vill du vara säker på vad du beställer för att det ska passa bäst i er Nissevärld, var noga med att kolla mått på produkten. 

Gillar du Nissedörrar kanske fler magiska dörrar kan vara intressant för dig! I kategorin Magiska dörrar hittar du förutom Nissens också dörrar till Feer/Älvor och Enhörningar.

Produkter
12 36 72