Hem » Bröllop & Fest » Bröllopsdekorationer
Bröllopsdekorationer

Bröllopsdekorationer

Bröllopsdekorationer

Planerar du bröllop och letar bröllopsdekorationer till din stora dag? Välkommen till Linas Glädjeyra! Vi har bröllopsdekorationer och fina tillbehör till ditt bröllop i många olika färger, former och material. Fynda bland vimplar, ballonger, girlanger, rosenblad, gåvor till dina gäster och mycket annat! Vi hoppas att du kan hitta allt du behöver för att förgylla din fest eller bröllopsfest och kunna skapa vackra minnen!

Bröllop

För att göra det smidigt för er som går i bröllopstankar så har vi samlat de mesta du behöver för att dekorera till bröllop och fest under ett och samma tak. Vi vet att budgeten kan variera från bröllop till bröllop och vi på Linas Glädjeyra vill att alla ska kunna få ut så mycket som möjligt av sin budget. Därför ser vi alltid över våra priser och försöker hålla alla våra bröllopsdekorationer till bra priser.

Populärt

Några av de produkter som är allra populärast i vårt sortiment är bröllopsbubblor, pom poms, ballonger, skyltar och gästböcker! Ett alternativ till just gästbok hittar du i temat BOHO där vi har både en vacker träram med små hjärtan samt ett träpussel där dina gäster kan skriva hälsningar och lyckönskningar. När det kommer till pom poms och ballonger kan du både välja att följa ert färgtema eller blanda vilt och få en färgsprakande fest! Allt utifrån vilken stil ni själva tycker bäst om. Kika också gärna på vår egen serie Minna där vi har ballonger, instagramskyltar och hälsningskort till bröllopsfesten. Allt med text på svenska!

Produkter
12 36 72
Totalt 47 poster
Sida 1 av 2
1 2